Zonnebrillen

Zonnebrillen gaan met veel bijvoeglijke naamwoorden. Funky, klassiek, groots, kleurig, minimalistisch, modern en stijlvol. Met een zonnebril denk je in momenten. Knipoog naar, inspiratie op of handig bij.

Een boek lezen op je strandvakantie, de blits maken op een terras of een stad bekijken tijdens je stedentrip, allen met optimaal comfort bij (fel) zonlicht. De collectie bij EyeCare is ruim, eigentijds en dynamisch. Vind jouw klassieker met een knipoog naar de fifties. Misschien kies je een bril met een moderne look. Of je nu een zonnebril met of zonder glazen op sterkte wil!

 

Zonnebril op sterkte

Bij EyeCare duiken we in jouw wereld om de juiste kijkoplossing te vinden. Als je geen lensdrager bent dan is een zonnebril op sterkte een perfecte uitkomst. Op momenten met veel ‘schitteringen’ zoals op het water, ben je gebaat bij een gepolariseerde zonnebril. Dankzij onze innovatieve partner ZEISS zijn er tegenwoordig legio mogelijkheden om je zonnebril op sterkte te customizen. Denk hierbij aan slimme zonneglazen die mee kleuren op basis van de intensiteit van het licht, verschillende kleuren glas en diverse coatings. Met de glaskeuzehulp bepaal je snel en eenvoudig wat voor glazen bij je passen.

 

Merken zonnebrillen

EyeCare biedt een ruim assortiment aan zonnebrillen voor heren, dames en kinderen. Merken als Etnia Barcelona, Ray-Ban, Scotch&Soda en Tom Ford schitteren in onze winkels. Ga je voor robuust, kijk dan eens bij Cazal. Houd je van Frans en klassiek dan is Dior een goede match. Serengeti is een merk met brillenglazen die werkelijk fenomenaal kijken. Kom langs in een van onze winkels!

Deel op je favoriete social media
Pin It