Zonnebrillen

Zonnebrillen

Zonnebrillen gaan met veel bijvoeglijke naamwoorden. Funky, klassiek, groots, kleurig, minimalistisch, modern en stijlvol. Met een zonnebril denk je in momenten. Knipoog naar, inspiratie op of handig bij.

Zonnebril op sterkte

Op zoek naar een mooie zonnebril op sterkte? EyeCare heeft een ruim aanbod in merken en monturen. Vraag in de winkel naar de aantrekkelijke aanbiedingen voor hoogwaardige zonneglazen op sterkte met ontelbaar veel mogelijkheden qua kleur en coatings, zowel enkelvoudig als multifocaal!

Vraag naar de voorwaarden.

Gepolariseerde zonnebril

Een gepolariseerde zonnebril gaat een stapje verder dan een normale zonnebril. Naast een Uv-filter zit er namelijk ook een polarisatiefilter in de glazen.

Meekleurende zonneglazen

Heb je wel eens gehoord van meekleurende brillenglazen? Diezelfde soort nanotechnologie kan ook in zonneglazen worden toegepast!

Zonnebrillen merken

Zonnebrillen komen in vele vormen, maten en kleuren. Maar daar houdt het niet bij op! EyeCare heeft een uitgebreid portfolio zonnebrillen merken.

Kinderzonnebrillen

Naast leuk en hip is een kinderzonnebril hartstikke handig. Of je nu op het strand, in de speeltuin of op vakantie bent!