NUVO

EyeCare is aangesloten bij de NUVO (Nederlandse Unie Van Optiekbedrijven).
Veel mensen denken dat iedere opticien een vakdiploma heeft. Helaas is dat niet het geval. In ons land mag iedereen zich opticien noemen en zomaar oogmetingen uitvoeren. Vanzelfsprekend geen ideale situatie.

De brancheorganisatie NUVO vindt het belangrijk dat iedere klant bij een optiekwinkel kan rekenen op deskundigheid en up-to-date vakbekwaamheid. Als je een bril of contactlenzen koopt, let er dan op dat je dit bij een bedrijf doet dat NUVO erkend is. Dan weet je zeker dat hier de vakkennis aanwezig is. De NUVO stelt namelijk als eis aan haar leden dat er minimaal 32 uur per week een medewerker in de winkel aanwezig is die tenminste het mbo-diploma opticien heeft behaald. Bij alle EyeCare vestigingen zijn gediplomeerde opticiens aanwezig. Hierdoor ben je verzekerd van de gewenste deskundigheid en professionaliteit en kun je terugvallen op een aantal zekerheden zoals bijvoorbeeld garantie. 

Garantieregeling bij EyeCare

Bij de aankoop van een bril of contactlenzen is garantie wettelijk geregeld. Blijkt er binnen zes maanden na aankoop een gebrek aan de bril of contactlenzen, dan heb je in principe recht op kosteloze vervanging of herstel. Openbaart een gebrek zich pas na zes maanden, dan heb je recht op kosteloze vervanging of herstel, op voorwaarde dat je kunt aantonen dat het gebrek niet door jezelf is veroorzaakt. Vaak bieden optiekwinkels die zijn aangesloten bij de NUVO een garantietermijn die langer is dan zes maanden. Vraag hier naar in de winkel.

Algemene leveringsvoorwaarden
Op alle aankopen bij EyeCare zijn de algemene voorwaarden van de NUVO van toepassing. Deze voorwaarden lees je hier.

Nuvo logo Over eyecare

Deel op je favoriete social media
Pin It