Wat wij voor ogen hebben

Bij EyeCare geloven we dat een optiekwinkel meer is dan alleen brillen en contactlenzen. We willen je graag een unieke winkelervaring bieden en verwelkomen je graag in onze winkels. We nemen graag de tijd voor je en zien graag je afspraak tegemoet.

Persoonlijke aandacht, deskundigheid en een hoge service zijn onze sleutels voor succes. We merken dat onze klanten graag terugkomen. Of dat nu voor een goed advies, professionele oogmeting of een compleet nieuwe look is. Op deze pagina vertellen we je graag meer wat wij voor ogen hebben bij EyeCare.

 

Koester je zicht

Goed zien is helemaal niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Je zicht moet je koesteren. Bij EyeCare brengen we dat in de praktijk met moderne oogmeetapparatuur, professionaliteit van de medewerkers en een no-nonsense mentaliteit als het om oogzorg gaat. Daarom besteden we ook graag aandacht aan oogzorgproducten, om je ogen van tijd tot tijd een handje te helpen. We willen alleen het beste voor jouw ogen. Ongeschikte contactlenzen of brillenglazen zorgen namelijk voor andere problematiek, zoals vermoeide ogen of hoofdpijn. Echter, sommige mensen merken dat een bril of contactlenzen alleen onvoldoende is voor scherp zicht. Bijvoorbeeld bij bepaalde oogaandoeningen of -afwijkingen. Daarom hebben wij ook een aantal gedreven optometristen in huis.

 

EyeCare gaat voor de beste kijkoplossingen

Wat voor jou de beste kijkoplossingen zijn, hangt af van veel verschillende factoren. Het ene oog is het andere niet en vergt een andere aanpak voor scherp zicht. Sommige mensen zweren bij contactlenzen waar anderen liever voor een bril gaan. Weer anderen dragen tijdens het sporten hun contactlenzen en werken achter de computer het liefst met een computerbril op. Het belangrijkst is de gezondheid van je ogen.

 

Kom je snel een kijkje nemen in een van onze winkels? Graag tot ziens!

Deel op je favoriete social media
Pin It