Maatschappelijke verantwoording

Je bril is een waardevolle investering. Het is als het ware een slow fashion item, hij schittert immers geruime tijd op je gezicht! Als je gaat voor een montuur en glazen van hoge kwaliteit, krijg je daar veel voor terug.

De brillen hebben betere pasvormen, blijven langer mooi en goed in model. Het flesje dat je van ons krijgt, kan je in de winkel gratis navullen. Verder werken wij graag samen met leveranciers die een stap verdergaan dan een mooi montuur of goede glazen.

 

Samenwerking met ZEISS

ZEISS staat bekend onder opticiens als een partij die brillenglazen maakt van de hoogste kwaliteit. Maar daar houdt het niet bij op. Naast de vele innovaties op het gebied van oogzorg, heeft ZEISS een zero-waste beleid. ZEISS heeft een grote impact op onze voetafdruk omdat bijna al onze brillenglazen hiervandaan komen. Daarnaast streven ze een constante reductie van zowel water- als plasticverbruik na en wordt veel productiemateriaal verscheept in plaats van gevlogen.

 

Samenwerking met leveranciers

MODO is een merk met impactvolle sociale programma’s, zoals Buy a Frame, Help a Child See. In samenwerking met de SEVA foundation, bieden ze oogzorg voor minder bedeelde kinderen in India. Etnia Barcelona levert monturen aan in 100% recyclebare materialen. Lunor, een monturenfabrikant, is volledig klimaatneutraal. Kleine stapjes maken onderaan de streep een groot verschil!

Deel op je favoriete social media
Pin It