Over Eyecare

Wat doen wij voor je ogen

Bij EyeCare geloven we dat een optiekwinkel meer is dan alleen brillen en contactlenzen. Het gaat vooral om “oogzorg” en dat is onze passie. Bij ons draait het om persoonlijke aandacht en het bieden van de juiste kijkoplossing voor thuis, op vakantie, op het werk of op de weg.

Zorgvergoeding

Wanneer je bij EyeCare een bril of contactlenzen koopt informeren wij je graag over de vergoeding van je zorgverzekeraar. EyeCare werkt samen met nagenoeg alle zorgverzekeraars en kan de bril of lenzenvergoeding direct in mindering brengen bij je aankoop. Wel zo gemakkelijk. Bereken of je in aanmerking komt voor een vergoeding.

NUVO

EyeCare is aangesloten bij de NUVO (Nederlandse Unie Van Optiekbedrijven).
Veel mensen denken dat iedere opticien een vakdiploma heeft. Helaas is dat niet het geval. In ons land mag iedereen zich opticien noemen en zomaar oogmetingen uitvoeren. Vanzelfsprekend geen ideale situatie.

Lensline Abonnement

Veel contactlensdragers kiezen voor het Lensline abonnement van EyeCare. Als abonnee van dit abonnement betaal je een maandelijks bedrag en daarvoor ontvang je de benodigde contactlensvloeistoffen en alle oogzorg inclusief controles, nazorg, etc.

3 jaar zeker abonnement

Wanneer je bij aankoop van een bril kiest voor een 3 jaar zeker abonnement heb je de garantie dat je 3 jaar lang kunt terugvallen op extra zekerheden. Niet alleen op vervanging van onderdelen in geval van een defect maar ook bij verlies of diefstal wordt de bril vervangen door een nieuwe gelijkwaardige bril.

Werken bij eyecare

Bij Eyecare geloven we dat een optiekwinkel meer is dan alleen brillen en contactlenzen. Het gaat vooral om “oogzorg” en dat is onze passie.
Medewerkers bij EyeCare zijn professioneel, betrokken, enthousiast en klantgericht. Heb jij deze eigenschappen en wil je graag met een professioneel team werken in een prettige werkomgeving?

Kika

Bij EyeCare voelen we ons niet alleen verantwoordelijk voor de gezondheid van de ogen van onze klanten maar willen we ook een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. Dat doen wij middels het steunen van Kika, een fantastisch goed doel wat iedereen aanspreekt. Bij elke aankoop van een kinderbril bij EyeCare doneren wij aan Kika. In al onze winkels vind je ook een collectiebus waar elke extra donatie zeer welkom is.