Oogzorg

Veilige Oogmeting

De gezondheid en veiligheid van klanten en medewerkers heeft onze grootste prioriteit. In onze winkels hebben we de nodige maatregelen getroffen om u veilig en verantwoord van dienst te kunnen zijn.

Wilt u zien welke maatregelen wij hebben getroffen? Bekijk dan de onderstaande film. 

HAPPY EYES: Verzachtende oogdruppels en sprays

Teveel achter het beeldscherm gezeten, intensief gesport of een dagje strand of in de sauna... iedereen kent wel die momenten dat je ogen een beetje extra geluk en verzorging kunnen gebruiken. Daarom zijn deze producten geschikt voor de dagelijkse verzorging van je ogen... voor iedereen!

Oogmeting

Comfortabel kunnen zien heeft alles te maken met kwaliteit en een juist advies. Dit begint al met de oogmeting. Bij EyeCare worden oogmetingen verricht door gediplomeerde opticiens en/of optometristen die met de meest innovatieve oogmeetapparatuur werken. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste expertise. Kom naar EyeCare voor een uitgebreide oogmeting en oogdrukmeting en een complete “goed zicht controle”.

Optometrie

Een optometrist is een filter tussen de opticien en de oogarts en voert een oogonderzoek uit om eventuele oogafwijkingen op te sporen. De optometrist kan een stap verder gaan dan de opticien en neemt enkele taken van een oogarts over. De optometrist voert zelfstandig onderzoek uit wat begint met een anamnese.

Droge ogen

Als je regelmatig last hebt van droge ogen, is het verstandig om een afspraak te maken met EyeCare om een eerste check te doen. Vaak kun je met oogdruppels of ooggel, het oog weer vochtiger maken. Ook wordt gekeken naar manieren waarop je de irritatie door droge ogen zoveel mogelijk kunt verminderen.