Na enkele jaren testen, experimenteren en innoveren is het eindelijk zo ver: de nieuwste coating van ZEISS is een feit. In dit blog vertellen we je alles over de nieuwe DuraVision AntiVirus Platinum UV coating.

Daglenzen, de naam zegt het al, zijn lenzen die je slechts één dag draagt. Na gebruik gooi je ze weg en de volgende dag breek je een fris nieuw setje aan. Dit type lens heeft veel voordelen. Je leest alles over daglenzen in dit blog!

Wat doet een polarisatiefilter in je zonneglas precies? Dat leggen we in dit blog graag aan je uit! Het is niet alleen een absolute must voor skiërs en watersporters, maar iedere brildrager heeft er baat bij.

EyeCare zocht de laatste trends voor je uit. Maar een trendy montuur alleen doesn’t do the trick. Nieuwsgierig naar welke trendy montuur er dit jaar op je neus staat? 

Een brillenglascoating is een onmisbaar onderdeel van je glas. Maar waarom precies? In dit blog leggen we uit wat het onderscheid is tussen verschillende coatings en waarom ze zo belangrijk zijn.

Heb je vaak vermoeide ogen op het einde van de dag? Of hoofdpijn door het kijken naar beeldschermen? Een computerbril biedt mogelijk een fijne oplossing. Eigenlijk zijn onze ogen niet gemaakt om de hele dag op korte afstanden te kijken, zoals het geval is met computers en telefoons!

Pagina 1 van 4