Lensline abonnement

Veel contactlensdragers kiezen voor het Lensline abonnement van EyeCare. Voor een vast bedrag per maand ontvang je de benodigde contactlensvloeistoffen, alle controles, nazorg, heraanpassingen, instructies, service en begeleiding.

Het maandbedrag is afhankelijk van het type lens dat je kiest. Zo hebben wij abonnementen voor zachte dag- of maandlenzen en ook een abonnement speciaal voor harde lenzendragers. Bovendien genieten zowel jij als je partner van mooie kortingen op brillen en zonnebrillen op sterkte.

 

Waarom een Lensline abonnement?

Vele contactlensdragers gingen je al voor. Zij waarderen erg dat je altijd terecht kunt bij EyeCare voor een professioneel advies. Iedereen is uniek en kan daardoor een  ander type contactlens nodig hebben. Bij EyeCare doe je de zoektocht naar de perfecte lens samen met een gediplomeerd contactlensspecialist. Binnen je abonnement kun  je verschillende soorten lenzen proberen. Dan weet je zeker dat je de juiste lenzen hebt en ben je gegarandeerd van helder zicht!

 

Korting op brillen en zonnebrillen

Een bril naast je lenzen is erg prettig, daarom geniet je van fijne kortingen op brillen en zonnebrillen als Lensline abonnee. Als je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat je lenzen draagt, kan dat minder comfortabel zijn. Je ogen kunnen droog en geïrriteerd aanvoelen.  Gun je ogen af en toe wat rust door je bril op te zetten!

 

De algemene voorwaarden kun je hier lezen.

Mocht je liever je Lensline abonnement willen stopzetten dan dien je dat aan te geven in de winkel waar je het abonnement hebt afgesloten of je stuurt een mail met je NAW-gegevens en geboortedatum naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je aangeeft dat je je abonnement wilt beëindigen. Je ontvangt altijd een bevestiging.

* Niet in combinatie met andere aanbiedingen. Vraag naar de voorwaarden.

 

Deel op je favoriete social media
Pin It