Contactlenzen

Wist je dat een groot deel van de lensdragers eigenlijk de verkeerde lenzen heeft? Wat voor jou de beste lenzen zijn, hangt van je wensen en ogen af.

 

Een oog is geen perfect bolletje, daarom wil je een lens die mooi aansluit. Ook heeft de ene persoon grotere ogen dan de andere. Het kan zomaar zijn dat je lenzen te klein zijn en daardoor niet comfortabel dragen. Bij EyeCare hebben we verschillende soorten en maten lenzen. De ene lens is de andere niet! De contactlensspecialisten bij EyeCare adviseren je graag over de meest geschikte lenzen.

Klik hier als u contactlenzen en/of vloeistoffen wilt bestellen. 

 contactlenzen1

Contactlensspecialisten bij EyeCare

Bij EyeCare vinden we het belangrijk dat je niet alleen goed ziet, maar ook prettig kijkt. Onze gediplomeerde contactlensspecialisten hebben een passie voor het vinden van jouw perfecte lens! Bij de contactlenscontrole meten ze jouw sterkte, kijken ze naar de gezondheid van jouw ogen en checken ze de conditie van je lenzen. Dat doen onze specialisten niet met het blote oog, maar ze maken gebruik van geavanceerde apparatuur. Comfort en kijkgemak zijn daarbij de uitgangspunten!

 

 

Verschillende soorten lenzen

Er bestaan harde en zachte lenzen, maar kies je dan voor dag-, week-, of maandlenzen? Ga je voor hygiëne, comfort én gemak dan zijn daglenzen de beste optie. Maar misschien wil je overdag wel helemaal geen lenzen in en ga je voor nachtlenzen. Wat voor lenzen het beste bij je passen,  hangt af van je ogen, wensen en levensstijl. Daarom stellen onze specialisten daar ook altijd vragen over. Bij EyeCare willen we het beste voor jouw ogen!

 

Maak een afspraak

 
Deel op je favoriete social media
Pin It