Bril naast lenzen

In de ochtend rustig de krant lezen, als je thuiskomt na werk je tablet gebruiken en in de avond een serietje kijken. Relaxmomenten thuis lenen zich uitstekend voor het dragen van een bril.

Als je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat je lenzen in hebt, kan dat tot oogirritatie leiden. Onze innovatieve glasleverancier ZEISS ontwikkelde speciaal voor lensdragers de EnergizeMe glazen. De combinatie van een nieuw glasontwerp, kwalitatieve coating en innovatieve technologie helpen je ogen te ontspannen. Droge en vermoeide ogen zijn verleden tijd!

 

 

Waarom EnergizeMe brillenglazen?

Voor dit nieuwe glasdesign keek ZEISS naar het zichtpatroon van lensdragers en de leefwijze van de moderne mens. Digitale apparatuur heeft onze kijkgewoonten veranderd. Aan de ene kant omdat je ogen minder knipperen bij het kijken naar schermen. Aan de andere kant omdat we vaker naar objecten van dichtbij kijken: smartphones, tablets en laptops. Hiervoor moet de oogspier zich inspannen. Veelvoorkomende klachten zijn tegenwoordig dan ook droge en vermoeide ogen.

 

 

Wat doen EnergizeMe glazen precies?

EnergizeMe brillenglazen verfrissen je ogen na het dragen van contactlenzen. Dat is tweeledig. In de eerste plaats doordat er een lichte ondersteuning in het glas is geslepen voor bij het kijken naar objecten van dichtbij. Je oogspier hoeft zich dan minder hard in te spannen als je bijvoorbeeld op je telefoon kijkt. In de tweede plaats omdat de Digital Inside-technologie en de DuraVision BlueProtect coating van ZEISS blauw licht filteren, waardoor je tegelijkertijd relaxter naar beeldschermen kijkt. Als lensdrager hebben je ogen het een tikkeltje zwaarder: ze kunnen wel wat ontspanning gebruiken na een lange dag! EnergizeMe glazen zijn daar speciaal voor gemaakt.

Kom langs in een van onze winkels of maak meteen  een afspraak!

 

 
Deel op je favoriete social media
Pin It