Contactlenzen

Contactlenzen

Wist je dat een groot deel van de lensdragers eigenlijk de verkeerde lenzen heeft? Wat voor jou de beste lenzen zijn, hangt van je wensen en ogen af.

 

Zachte lenzen

Onder de lenzen zijn zachte lenzen de meest populaire optie. Je ogen kunnen nogal eens van sterkte veranderen, waardoor zachte lenzen goedkoper zijn.

Harde lenzen

Harde lenzen heten ook wel vormstabiele lenzen: ze behouden te allen tijde hun vorm. Dat komt door het materiaal waarvan ze zijn gemaakt: polymethylmethacrylaat. Zeg dat maar eens drie keer achter elkaar.

Daglenzen

Ga je op vakantie? Of bezoek je graag een festival? Of draag je maar af en toe lenzen omdat je vaak een bril ophebt? Ontdek het gemak van daglenzen!  U kunt nu t/m 31 juli extra voordelig daglenzen proberen, zonder aanpaskosten

Multifocale lenzen

Multifocale lenzen bieden je veel vrijheid. Het dragen van lenzen voor meerdere afstanden heeft dan ook veel voordelen.

Nachtlenzen

Overdag zonder bril én zonder lenzen. Het is mogelijk met nachtlenzen. Tijdens je slaap, corrigeren de lenzen je ogen.

Lenzenvloeistof 

Lenzenvloeistof gebruik je om je lenzen schoon te maken en om ze in te bewaren.  Het doodt bacteriën en houdt ze soepel, waardoor ze hygiënisch en comfortabel dragen. Welke lenzenvloeistof je precies nodig hebt, hangt af van een aantal factoren.

Maandlenzen

Maandlenzen zijn lenzen die je één maand draagt. Het grootste verschil met daglenzen is dat je je maandlenzen moet onderhouden, wat meteen een nadeel is ten opzichte van daglenzen.

Bril naast lenzen

In de ochtend rustig de krant lezen, als je thuiskomt na werk je tablet gebruiken en in de avond een serietje kijken. Relaxmomenten thuis lenen zich uitstekend voor het dragen van een bril.

Lensline abonnement

Veel contactlensdragers kiezen voor het Lensline abonnement van EyeCare. Voor een vast bedrag per maand ontvang je de benodigde contactlensvloeistoffen, alle controles, nazorg, heraanpassingen, instructies, service en begeleiding.