Technologie in brillenglazen

De glasleverancier van EyeCare is ZEISS, die zeer hoogwaardige kwaliteitsglazen levert. Voor verschillende situaties maken zij verschillende glazen. Zo geniet je altijd van optimaal kijkcomfort!

De EnergizeMe brillenglazen van ZEISS zijn ontworpen om je ogen te verfrissen na het dragen van contactlenzen. DriveSafe brillenglazen zijn voor dagelijks gebruik en veiliger rijgedrag. SmartLife brillenglazen ondersteunen je ogen in je digitale lifestyle. Voor welk glastype ga jij?

 

EnergizeMe brillenglazen

In de ochtend de krant lezen, als je thuiskomt na werk je tablet gebruiken en in de avond rustig een serietje kijken. Uitstekende momenten om een bril te dragen. Een bril naast je lenzen, biedt een fijne uitkomst voor relaxmomenten thuis. Urenlang je contactlenzen dragen, kan oogirritaties teweegbrengen. Overigens beïnvloedt digitale apparatuur onze kijkgewoonten. Je knippert een stuk minder als je naar schermen kijkt. Hierdoor raken je ogen sneller vermoeid en kunnen ze droog aanvoelen. EnergizeMe glazen zijn de perfecte aanvullende kijkoplossing voor jou!

Ook kunnen je ogen baat hebben bij oogzorgproducten.

 

DriveSafe brillenglazen

Hier in Nederland hebben we nogal eens last van neerslag of mist. Met name tijdens schemering of in het donker kan dit  onzekerheid, ongemak en stress opleveren tijdens het autorijden. DriveSafe brillenglazen zijn speciaal ontworpen voor de zichtbehoeften van mensen die dagelijks  in de auto stappen. Deze glazen houden rekening met de pupilgrootte bij weinig licht door Luminance Design-technologie. De DuraVision DriveSafe Coating van ZEISS vermindert waargenomen verblinding tot 64%: minder last van andermans koplampen en lantaarnpaallicht dus. Hiernaast worden je ogen ondersteund bij de wisseling van dashboard naar spiegels en de weg: het brillenglasontwerp biedt een tot wel 43% groter zichtgedeelte. Rijden wordt zo veiliger en comfortabeler!

 

SmartLife brillenglazen

Heb je vaak last van vermoeide ogen op het einde van de dag? De manier waarop je digitale apparatuur gebruikt, heeft invloed op je visuele gedrag. ZEISS heeft onderzoek gedaan naar moderne levensstijlen, visueel gedrag en individuele leeftijd gerelateerde zichtbehoeften. De glazen bieden je een breed veld met comfortabel zicht voor de korte en middellange afstanden: perfect voor als je je smartphone veel nodig hebt of op kantoor werkt. SmartLife brillenglazen bieden je meer ontspannen zicht. Geen last van vermoeide ogen meer!

 

Maak een afspraak

 
Deel op je favoriete social media
Pin It