Meekleurende glazen

Van je normale glas naar een zonneglas en weer terug. Meekleurende brillenglazen passen zich aan de hoeveelheid licht aan.

Slimme nanotechnologie zet een reactie in gang die ervoor zorgt dat Uv-gevoelige moleculen op licht reageren. Met meekleurende glazen hoef je niet telkens van bril te verwisselen: je bril past zich aan! Voor al onze brillen gebruiken wij glazen van ZEISS. De meest innovatieve glasleverancier in de markt. Onze medewerkers voorzien je graag van een glasadvies. Hieronder lees je vast wat meer informatie.

 

Wanneer meekleurende glazen

Meekleurende glazen zorgen ervoor dat je prettig kijkt in vrijwel iedere lichtomstandigheid. Echter, in sommige gevallen zijn meekleurende glazen minder geschikt. Namelijk als je veel autorijdt. Vaak hebben voorruiten een ingebouwd Uv-filter waardoor de Uv-gevoelige moleculen kunnen hun werk niet goed kunnen doen. Het gevolg is dat je bril minder sterk meekleurt. Sommige mensen geven daarom de voorkeur aan een zonnebril op sterkte in de auto. Ook zijn er zonnebrillen met meekleurende glazen. Bespreek met de opticien in een van onze winkels wat de beste optie is voor jou!

 

Verschillende tinten

Meekleurende glazen komen in verschillende kleuren. Er is keuze uit grijs, groen en bruin. Grijze glazen zorgen voor het meest accurate zicht wat kleur betreft. De kleuren die je ziet in donkergekleurde glazen wijken niet veel af van wanneer je ze ziet zonder bril. Bij groene glazen lijkt de wereld iets koeler doordat ze minder gele tinten doorlaten. Ideaal voor op hete dagen. Bruine glazen laten juist blauwe tinten minder goed door, waardoor alles er warmer en zonniger uitziet. Kom snel langs in een van onze winkels!

 

Maak een afspraak

 
Deel op je favoriete social media
Pin It