Brillenglazen

Beslagen brillenglazen?

Deze ZEISS Anti-condens Kit bevat een handige anti-condensspray en - doek. Als je ze samen gebruikt, zorgen ze voor een helder en comfortabel zicht. Zelfs bij het dragen van een (mond)masker of verandering van omgevingstemperatuur. 

ÉÉN ZEISS BRILLENGLAS CADEAU BIJ JE EXTRA BRIL

Bij aankoop van een bril ontvang je bij aanschaf van een volgende bril één brillenglas cadeau* binnen één jaar na aanschaf van het eerste paar.

UV Bescherming

Volledige UV-bescherming in alle heldere brillenglazen.  UV-straling is altijd aanwezig. Het hele jaar door, elke dag, zowel in de winter als in de zomer, op zonnige en zelfs op bewolkte dagen kan de blootstelling aan UV-straling op zeeniveau 70-75% bereiken. UV-straling heeft enkele positieve effecten op de mens, zoals de activatie van Vitamine D door blootstelling van de huid. 

Brillenglazen

Comfortabel kunnen zien heeft alles te maken met kwaliteit en een juist advies. Niet alleen de oogmeting maar ook de kwaliteit van de brillenglazen spelen een grote rol bij comfortabel kunnen zien. EyeCare heeft een uitgebreid assortiment brillenglazen die voorzien kunnen worden van verschillende coatings en ontspiegeling afgestemd op de persoonlijke wens en situatie.

Digital brillenglazen

Verschillende situaties kunnen om verschillende kijkoplossingen vragen. Zit je bijvoorbeeld regelmatig achter een beeldscherm of rij je veel auto, dan zijn er speciale brillenglazen die voor deze situaties het meest geschikt zijn. Speciale computerglazen kunnen ervoor zorgen dat je minder last hebt van klachten zoals nekpijn of hoofdpijn.

Zeiss DriveSafe glazen

De DriveSafe glazen van Zeiss zijn ontwikkeld voor dagelijks gebruik én voor veiliger rijden en meer comfort in het verkeer, zelfs bij slechte weersomstandigheden.