Brillenglazen

Eén ZEISS brillenglas cadeau bij je extra bril

Met onze dynamische levensstijl van tegenwoordig is er niet één bril perfect voor iedere situatie. Net zoals schoenen dat ook niet altijd zijn. Sportievelingen kunnen zich hier waarschijnlijk in vinden, maar EyeCare biedt bijvoorbeeld ook kijkoplossingen voor beeldschermwerk en autorijden.

Technologie in brillenglazen

De glasleverancier van EyeCare is ZEISS, die zeer hoogwaardige kwaliteitsglazen levert. Voor verschillende situaties maken zij verschillende glazen. Zo geniet je altijd van optimaal kijkcomfort!

Brillenglazen

Bij EyeCare snappen we dat ieder mens uniek is. Daarom duiken we maar al te graag in jouw wereld om achter de juiste kijkoplossing te komen.

 

Meekleurende glazen

Van je normale glas naar een zonneglas en weer terug. Meekleurende brillenglazen passen zich aan de hoeveelheid licht aan.

Computerbril

Als je veel naar schermen kijkt, kunnen je ogen vermoeid raken. Misschien heb je dan wel baat bij een computerbril (ook wel beeldschermbril). De glazen zijn op zo’n manier geslepen dat je oogspier zich minder hard in hoeft te spannen!

Beslagen brillenglazen?

Deze ZEISS Anti-condens Kit bevat een handige anti-condensspray en - doek. Als je ze samen gebruikt, zorgen ze voor een helder en comfortabel zicht. Zelfs bij het dragen van een (mond)masker of verandering van omgevingstemperatuur. 

UV Bescherming

Volledige UV-bescherming in alle heldere brillenglazen.  UV-straling is altijd aanwezig. Het hele jaar door, elke dag, zowel in de winter als in de zomer, op zonnige en zelfs op bewolkte dagen kan de blootstelling aan UV-straling op zeeniveau 70-75% bereiken. UV-straling heeft enkele positieve effecten op de mens, zoals de activatie van Vitamine D door blootstelling van de huid. 

Bril voor autorijden

Veel mensen ervaren ongemak en onzekerheid bij het autorijden. Met name in lastige licht- en weersomstandigheden zoals bij neerslag, mist, schemering of in het donker.

Blauw licht filter bril

Blauw licht is niet alleen afkomstig van beeldschermen, maar ook van de zon. Elke dag wordt je dus blootgesteld aan blauw licht. Maar, de blootstelling aan kunstmatig blauw licht is de afgelopen jaren toegenomen.