Kinderbrillen

EyeCare heeft een ruime keuze aan sportieve, stoere, en hippe kinderbrillen die tegen een stootje kunnen van bijvoorbeeld Vingino, Ray-Ban en Littly Vinyl Factory. Kinderen tot 16 jaar krijgen bij aankoop van een kinderbril de glazen cadeau!* Bovendien steun je bij aankoop van een kinderbril het goede doel KiKa. 

Steeds meer kinderen gaan slechter zien. Uit onderzoek is gebleken dat bij kinderen van 9 jaar 12,5% bijziend is. Bij kinderen van 13 jaar is dit al 25%. Dit zijn enkele conclusies van een onderzoek, uitgevoerd door het Erasmus Medisch Centrum. De toename van bijziendheid bij kinderen heeft naast erfelijkheid ook te maken met lifestyle. Veelvuldig gebruik van smartphones en tablets hebben een duidelijke invloed. Een minder goed zicht kan van invloed zijn op de schoolprestaties of kan andere klachten veroorzaken. Kom langs voor een check-up van het zichtvermogen van je kind(eren) en laat je adviseren! 

* Deze aanbieding geldt voor basisglazen, zonder UV-block. Bij andere type brillenglazen, extra dun en met UV-block ontvang je € 50,- korting per glas.
Het is belangrijk om je ogen te beschermen tegen UV- straling.

Vraag naar de voorwaarden

 

 

Meer over Kika lees je hier
Deel op je favoriete social media
Pin It