Monturen

Monturen komen in verschillende soorten en maten. En dat is nog zacht uitgedrukt. Bij EyeCare houden we maar al te graag trends en innovaties op de markt in de gaten.

Onze collectie is dynamisch en eigentijds. Verschillende merken passeren de revue. Denk hierbij aan Dutz, Scotch & Soda, Lindberg, Tom Ford en Etnia Barcelona. EyeCare snapt dat iedereen een eigen stijl heeft en biedt daarom een ruime collectie monturen. Ben jij meer van de uitbundige en kleurige of onopvallende en natuurlijke monturen?

 

Kleur- en gezichtsanalyse

Wenkbrauwen hoog of laag? Jukbeenderen prominent of wat zachter? Rond, hartvormig of een meer vierkant gezicht? Warme of koele kleuren? Zoals een sommelier de perfecte wijn zoekt bij een gerecht, zoeken de opticiens bij EyeCare het perfecte montuur voor jouw gezicht. De ene kleur gaat bijvoorbeeld beter dan de andere kleur. Net zoals het ene montuur meer ‘jouw’ montuur is dan een ander. Al je vragen stel je gerust aan een van de medewerkers. Voel je vooral vrij om verschillende monturen te passen in één van onze winkels!

 

Montuur aanpassen 

Heb je een mooi montuur gevonden? Bij EyeCare stellen we je nieuwe bril perfect af voor jouw gezicht! Denk hierbij aan de kromming van de veren (pootjes) bij je oren en de neuspads op je neus. Dan weet je zeker dat je bril mooi op z’n plek blijft zitten! Je bent uiteraard altijd welkom om langs te komen als je bril na verloop van tijd niet goed past of niet lekker zit. Ook kan je een afspraak maken voor een reparatie.

 

Maak een afspraak

Deel op je favoriete social media
Pin It