Zonnebril op sterkte aanbieding

Een zonnebril op sterkte met ZEISS zonneglazen is nu extra aantrekkelijk geprijsd. 

beeld vrouw ZB

Optimale bescherming

Een zonnebril zorgt er niet alleen voor dat je in de felle zon goed zicht hebt, maar beschermt ook je ogen tegen schadelijke UV-straling. Geef je ogen rust met een zonnebril die bij je past. Of je je nu in de auto, in de stad of op het strand bevindt: je zonnebril gaat overal mee naartoe. En wil je gekleurde, meekleurende of bijvoorbeeld gepolariseerde zonneglazen? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bij EyeCare ben je welkom voor een professioneel advies.

 

 Maak een afspraak

   

 

ZEISS zonneglazen 

Of je nu een zonnebril op sterkte hebt of niet, ZEISS heeft een uniek aanbod in geïndividualiseerde zonneglazen. Alle ZEISS zonneglazen bieden 100% bescherming tegen UV-A en UV-B-straling. Je hebt de keus uit een drietal glastypen: Urban, Drive en Active zonneglazen. De Urban reeks bevat opvallende kleuren, aantrekkelijke designs en mooie spiegelcoatings. Drive glazen zijn perfect voor je zonnebril in de auto. Maximaal zichtcomfort en veiligheid zijn gegarandeerd. De optionele polarisatiefilter in het glas vermindert verblinding in het verkeer door bijvoorbeeld fel zonlicht of een nat wegdek. Profiteer van extreem helder zicht tot in de randen van het brillenglas met Active zonneglazen. Perfect voor in je sportbril

 

Hoogwaardige kwaliteit

ZEISS staat synoniem voor glazen van hoge kwaliteit. De superieure hardheid in combinatie met hoogwaardige coatings zorgen voor een ijzersterk zonneglas. Je ogen worden aangemeten met behulp van moderne en innovatieve ZEISS meetapparatuur. Zo wordt de juiste sterkte in je glas geslepen en gaat je bril jarenlang mee. Overigens kan je je nieuwe zonnebril helemaal customizen zoals jij dat wil: ga je voor lichte of donkere glazen, een mirror of flash-coating of misschien wel meekleurende zonneglazen?

 

Tip: hoe gevoeliger je ogen zijn, des te donkerder moet de tint van het zonneglas zijn. Lichte en gemiddelde tinten zijn ideaal voor bewolkte dagen, waar donkere tinten je ogen tegen fel zonlicht beschermen.

 

SSsun

Ruime collectie zonnebrillen

De nieuwste collecties liggen bij EyeCare in de winkels. Zo zijn we erg fan van bijvoorbeeld Scotch&Soda, Tom Ford en Serengeti. Scotch&Soda verenigt origineel design met functionaliteit. Deze Amsterdamse merkmonturen zijn een tikje gewaagd, maar wel heel stijlvol. Serengeti daarentegen staat bekend als een merk met uitstekende kwaliteit zonneglazen. Als je een zonnebril zonder sterkte wil, is dat een uitstekende keus. De zonnebrillen van Tom Ford zijn échte eyecatchers, prachtig om te zien!

 

Kom langs in een van onze winkels en bekijk de nieuwste collecties zonnebrillen!

 

Maak een afspraak 

 

Vraag naar de voorwaarden.

Deel op je favoriete social media
Pin It